AKTUELNO

Anastasija Ražnatović danas je gošća emisije "Premijera - vikend specijal".

Anastasija Ražnatović, ćerka najpopularnije pevačice na našim prostorima Svetlane Cece Ražnatović, danas je objavila svoju prvu numeru i spot. Pesma se zove "Savršen par", a ovaj hit Balkan je nestrpljivo čekao.

Foto: Printscreen Youtube

Pedro Solc je brazilski maneken koji se pojavljuje zajedno sa Anastasijom u njenom spotu na kom je ona mesecima temeljno radila, što se može primetiti i po odličnoj produkciji, a spot se snimao na nekoliko lokacija u Beogradu.

Foto: Printscreen Youtube

Anastasija je uložila mnogo truda i ljubavi u svoju numeru i spot, a na društvenoj mreži Instagram nedavno je napisala da je jako srećna što ima svoju prvu pesmu koju je zavolela na prvo slušanje, a isto je i kada je sud publike u pitanju, s obzirom na to da su svi odmah ostali oduševljeni kada su čuli novu pesmu Anastasije Ražnatović - Savršen par.

Foto: Printscreen Youtube

Anastasija Ražnatović danas je gošća voditelja Ognjena Nestorovića u emisiji "Premijera - vikend specijal", tako da ostanite uz program RTV Pink.

PROČITAJTE: PREMIJERA PESME KOJU JE IŠČEKIVAO REGION: Anastasija Ražnatović PRVI PUT u PREMIJERA-VIKEND SPECIJALU predstavlja SPOT sa brazilskim manekenom! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anastasija Ražnatović

'