AKTUELNO

Pevačica je otvoreno pričala i o svom bivšem dečku sa kojim je ostala u dobrim odnosima.

Iako joj na poslovnom planu cvetaju ruže, pevači Aleksandra Mladenović otkrila je u intervjuu za "Premijeru" da nema sreće u ljubavi, kao i da se često dešava da zaplače u četiri zida.

Ima dosta pesama koje ja slušam privatno i uz koje mogu da popijem i da razbijem čašu. Imam dosta omiljenih pesama, ali u poslednje vreme slušam ,,Jedanaest" od Marije Šerifović. Znam da patim dosta. Trudim se da ne plačem na javnim mestima. Kod kuće umem da se isplačem uz neke baladice i tužne pesme - otkrila je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nedavno je u javnosti odjeknula vest da je pevačica započela strastvenu romansu sa trenutno najpopularnijom Pinkovom zvezdom i učesnikom "Zadruge" Slobodanom Radanovićem, što je ona demantovala.

On je dobar pevač, iskreno, dobro peva, vidim da stalno radi i ja mu želim sve najlepše, ali zaista nema prostora da se priča o tome, jer ja njega i ne poznajem. Upoznala sam ga u "Zadruzi" jednom i videla ga, ali ne poznajem dečka i ne znam kako je moguće da ja sa njim budem povezana - rekla je Mladenovićeva.

Foto: Pink.rs

Posle kraha koji je doživela u ljubavnoj vezi sa pevačem Urošem Živkovićem mnogi su se zapitali kako im je pošlo za rukom da ostanu prijatelji, a ona je sa osmehom priznala nešto što niko nije očekivao.

Uroš i ja zaista često kažemo da nam je žao, bilo je lepo dok je trajalo, ali baš često kažemo jedno drugom da nam je žao što smo bili u vezi, da smo mogli da budemo najbolji prijatelji. Desila se ta ljubav koja nikako nije smela i svi se pitaju kako smo prijatelji - rekla je pevačica.

K.Ristić

#Aleksandra Mladenović

'