AKTUELNO

Ona ne podržava ono što je pevač uradio supruzi.

Večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" bili su Sara Reljć, Marija Ana Smiljanić i Milan Milošević. Gledaoci su imali priliku da prisutne ukućane pitaju šta god žele, ali i da daju svoj sud o zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Sloba Radanović pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Njihova veza je trajala osam meseci, a nakon toga se ponašaju kao pravi neznanci.

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja se uključila osudila je pevačevu prevaru:

Slobodan Radanović je zaslužio da u Nacionalnom dnevniku bude ponižen i ostavljen od Kristine Kockar. Nedopustivo ponašanje prema jednoj ženi. Nosi krst oko vrata i ruke, na ruci nosi brojanicu i radi preljubu na 10 metara od žene - osudila je gledateljka Slobino ponašanje.

Milan Milošević se složio sa ovim mišljenjem gledateljke, ali su on i Sara istakli da Kija nije doživela psihičko maltretiranje u rijalitiju od svih ukućana, kako je gledateljka istakla, nego samo od pojednih, ali nisu navodili njihova imena.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: Milan Milošević priznao da je ZGROŽEN GAGIJEVIM PONAŠANJEM U STUDIJU: UKINUO BIH MU LICENCU JAVNE LIČNOSTI! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - Narod pita

'