AKTUELNO

Da li će se između njih roditi ljubav?

Pinkova zvezda Slobodan Radanović sinoć je snimao spot za pesmu ''Nepristojna ponuda'', a za ulogu modela izabrao je vatrenu Ivanjičanku i bivšu cimerku iz Bele kuće, Anu Korać.

PROČITAJTE JOŠ: JA NE VERUJEM U NJIHOV RAZVOD: Milan Milošević otkrio zbog čega je uveren da će se Kija i Sloba POMIRITI, a ono što je rekao o Luni ona mu NEĆE OPROSTITI!

Foto: Pink.rs

- Ja sam hteo da to bude Ana Korać, pozvao sam je i ona se rado odazvala mom pozivu. Mislim da je ona najadekvatnija i da će super da odradi posao - priznao je Sloba za Pink.rs, a otkrio je i da će spot obilovati vrelim kadrovima.

Foto: Pink.rs

Ana nije izdržala, a da se na društvenoj mreži ne pohvali fotografijom sa Slobom, a na istoj oni izgledaju veoma prisno. Na fotografiji, ona njega drži za ruku, a po svoj prilici ova poslovna saradnja ima izgleda da preraste u nešto više.

Podsetimo, tokom rijalitija ''Zadruga'' otkriveno je da su Ana i Sloba ranije razmenjivali poruke, međutim, kako je Radanović istakao za Pink.rs jednom prilikom, između njih nije bilo ništa više od dopisivanja.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#spot

'