AKTUELNO

Za portal Pink.rs otkrila je o čemu su se dopisivale.

Jovana Tomić Matora poslednjih dana našla se u žiži javnosti zbog bivše zadrugarke Sanje Jakšić. Naime, Jakšićeva se, odgovarajući na pitanja fanova, dotakla Matore i iznela svoje mišljenje, što se njoj nije dopalo. Ona je za naš portal dala odgovor na sve iznešeno o njoj, o čemu više možete pročitati OVDE.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Kada je Sanja pročitala šta je sve Matora iznela, javila se redakciji portala Pink.rs kako bi odgovorila na optužbe.

Sve što je Matora ispričala je čista laž! Nije istina da sam ja muvala bilo koga, a ta devojka koju Matora pominje, ona i ja smo se posle splava srele na drugom mestu i blejale celo veče. Čak je i njoj bilo čudno što je Matora odreagovala tako kako jeste. Ja sam samo svratila do tog separea da se javim i pozdravim, Matora se regularno javila, prišao je fotograf i slikao nas i to je to. Matora je pozvala obezbeđenje da me sklone iz separea bez ikakvog razloga. Možda je tu proradila Matorina sujeta ili šta god. Ja nikad ništa ružno nisam rekla o njoj osim da je kompleksaš, što se videlo i po tom gestu na splavu. Odavno sam rekla da mislim da je Sanja sa njom u vezi samo da bi ostala što duže u rijalitiju, ali sad vidim da su srećne i drago mi je zbog toga. Ja stvarno nisam u fazonu da se sa nekim prepucavam preko medija i da na taj način, žargonski rečeno, postanem poznata. Ja imam svoje ime, svoje zanimanje i kvalitete i takva fama mi ne treba - rekla je Sanja.

Portal Pink.rs je saznao da se Sanja Stanković javila Jakšićevoj, a da ne bi bilo laži i prevare, mi vam donosimo njihovu prepisku u celosti.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Kako će se i da li ova drama završiti ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Jakšić

'