AKTUELNO

Muškarcima neće biti lako.

Sara Reljić se u "Zadruzi" pokazala kao veoma smerna, skromna i lepo vaspitana devojka, koja nije često upadala u velike sukobe sa svojim cimerima i koja je vezu sa Vladanom Vojnovićem Vojketom uspela da održi uprkos mnogim pritiscima.

Po napuštanju Bele kuće, mlada Pinkova zvezda se posvetila svojoj karijeri. Ona vredno radi na snimanju svog novog spota za pesmu "Ako ako" koja će svetlost dana ugledati vrlo brzo.

Foto: e-stock J Jovanović/Pink.rs

Reljićevoj će u spotu društvo praviti bivši cimer Dušan Zdravković koji će se ovog puta naći u ulozi njenog dečka koji ju je prevario i kome će se ona osvetiti.

Pinkova zvezda je spot za ovu pesmu snimila u teretani a njena odevna kombinacija koju je odabrala za ovo vizuelno ostvarenje muškarce neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: POMIRILI SE KIJA I SLOBA? Supružnici rešili da prevaziđu sve prepreke, jedan DETALJ IH ODAO! (FOTO)

Muziku za pesmu "Ako ako" radio je Sarin dečko, Vojke, koji joj je pravio društvo i prilikom snimanja spota. Njihova duetska pesma koju užurbano pripremaju takođe će uskoro biti gotova, a do tada uživajte u kadrovima novog spota mlade Pinkove zvezde.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Sinoć smo snimali spot za pesmu "Ako Ako" koju su Vojke i Palke pravili za mene. Bilo je super,definitivno nešto novo i interesantno,neka simpatična "ljubavna" priča,klasična priča današnjice. Na snimanju su mi bili skoro svi najdraži ljudi,bilo je lepo i jako je dugo trajalo Al nas je održala pozitivna energija. Sve u svemu,radujem se konačnom proizvodu,kako će sve to da ispadne,kako će ljudi reagovati,mislim da će da se svidi mnogima - rekla je Sara za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Dušan Zdravković

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'