AKTUELNO

Nije mogla da ignoriše ovaj odgovor.

Pinkova zvezda Slobodan Radanović ne prestaje da iznenađuje javnost svojim postupcima, a i spot koji je snimio za svoju novu pesmu ,,Nepristojna ponuda" privukao je veliku pažnju javnosti.

S obzirom na to da je Ana Korać pored njega bila glavni akter, a ujedno je imala i ulogu ljubavnice, mediji su došli do saznanja da im je zbog primaljivih kadrova njegova još zakonita supruga Kristina Kockar i te kako zamerila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ana je večeras gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević iskoristio je priliku da je u ime gledalaca upita da li je to istina i kakva je zaista bila Kijina reakcija.

Što se tiče mene i Kije, mi smo u najboljem odnosu, čujemo se svaki dan. Podržava me kao i ja nju. Ona je već videla moj spot i pesmu, tako da je sve super. Međutim, slabo se viđamo, jer imamo mnogo obaveza. Sloba me je zvao za spot, jer sam ja radila mnogo spotova, bila sam i u modelingu. Radila sam i svoj spot ceo dan, pa sam i za Slobu, tako da je sve ispalo fantastično - rekla je Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, kažu da gde ima vatre ima i dima, a spekulisalo se i o Aninoj prepisci sa Slobom pre početka Zadruge, ali ona je ostala pri svom stavu da se među njima osim prijateljstva ništa više ne dešava.

Između nas nema ništa, niti se Kija naljutila zbog toga. Ona je čula od njega da ćemo mi snimati spot i ne ljuti se zbog toga, naravno! - tvrdila je Ana.

K.Ristić

#Ana Korać

'