AKTUELNO

Ovo je niko nikada nije pitao.

Atraktivna pevačica Teodora Džehverović bila je jedna od retkih koja je u najgledanijem rijalitiju osim vrhunskog talenta za pevanje i scenskih nastupa pokazala i veliku dozu elokventnosti. Na to je njena porodica bila posebno ponosna, kao i fanovi koji je svakodnevno neizmerno podržavaju.

To je primetio i jedan gledalac koji se uživo uključio u program i predložio joj da pored muzičke karijere povede računa i o svom obrazovanju. Na iznenađenje mnogih, Teodora je priznala da bi potajno volela da bude i advokatica i da će dobro razmisliti da krene u tom smeru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad sam bila mala rekla sam da ću biti ili pevačica ili advokat, ali pevanje je uvek bila moja ljubav. Ja imam samo 21 godinu i nikad se ne zna, ali nemam ni vremena da studiram. Međutim, volela bih da imam diplomu i zbog sebe, radiću na sebi i psihički i fizički. Čovek se uči dok je živ i ne treba da bude na jednom nivou i volela bih da doživim iskustvo fakulteta. Ako bih upisivala fakultet bio bi pravni ili dramska umetnost - rekla je Teodora.

Ovo je zaintrigralo mnoge, a voditelj Darko Tanasijević ju je kroz šalu upitao koga bi pravno zastupala kada je u pitanju ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Podnela bih tužbu protiv Slobodana. Ja sam uvek tu da pomognem, tu je uvek jedna strana kriva i mi znamo ko je, a ja sam tu da pomognem onome ko nije. Što se toga tiče, naravno, kada ste advokat ne idete srcem, to je posao. Kao što novinaru zameraju neke stvari, tako bih i ja kao advokat radila sa neke poslovne strane. Jedna priča je pokušaj da uništi to, jedna priča je demantovanje. Ja bih je svakako branila, uložila je novac u sve to i nije neki način da se neko na taj način sveti - istakla je pevačica.

Da li će joj Sloba, s kojim u narednom preiodu ima zakazan nastup zameriti zbog ovoga ostaje da vidimo.

K.Ristić

#Teodora Džehverović

'