AKTUELNO

Do sada se nije oglašavala ovim povodom.

Jedna od najzapaženijih učesnica prve sezone "Zadruge" svakako je Luna Đogani. Mlada modna blogerke je u Beloj kući preživela pravu životnu dramu, nakon što je započela ljubavnu vezu sa oženjenim pevačem, Slobom Radanovićem, a zatim i doživela krah iste.

Po napuštanju luksuznog imanja, Luna se posvetila karijeri. Ona je otvorila butik sa garderobom iz kolekcije koju je sama kreirala, a za portal Pink.rs otkrila je i kakvi su joj poslovni planovi za budućnost.

Foto: Pink.rs

Kreiram novo, čekam novu kolekciju da izađe i radujem se tome. U butiku je sada sve ok, nema više problema, sve se smirilo, sve je super. Osećam se dobro, još uvek radim na sebi, nisam se još vratila u normalu 100% ali sve u svemu dobro je - navela je Đoganijeva.

Srbija se tokom trajanja "Zadruge" podelila na dva tabora, na one koji podržavaju Lunu i na one koji su stali na stranu prevarene supruge, Kristine Kije Kockar. Đoganijeva se po izlasku iz Bele kuće susrela sa mnogim negativnim komentarima, za koje kaže da je ne dotiču. Njenu kolekciju iskritikivao je i poznati modni kreator Saša Vidić, ali Luna nije želela da se izjašnjava po ovom pitanju.

Ne obazirem se na negativne komentare, ne dotiče me ništa. Posle "Zadruge" ništa me ne dotiče. Nemam komentar - rekla je bivša zadrugarka.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OSMEHOM KRIJE TUGU: Ovako izgleda život Nataše Bekvalac nakon kraha braka sa Lukom Lazukićem! (FOTO)

Kija i Sloba su nedavno zvanično potpisali papire za razvod braka, koji su predati sudu. Luna se sada prvi put za medije izjasnila o ovoj novosti.

Nemam šta da komentarišem, jer to nema veze sa mnom, to kod mene ništa ne menja. Ja sam krenula dalje, tako da ništa što se tiče toga ne bih komentarisala - bila je kratka blogerka.

Ona je za Pink.rs izjavila i da joj momci ne prilaze, kao i da za sada ne želi ljubavnu vezu jer hoće da se posveti sebi.

Foto: Pink.rs

Iskreno ne, jer ja ne privlačim tako. Ne želim. Samo sam na sebe fokusirana i ne želim u skorije vreme da razmišljam o tome tako da ne obraćam pažnju na to - rekla je Luna.

Za kraj, nismo mogli a da mladu blogerku ne pitamo za pesmu koju je nedavno izbacila Kija. Singl "Ne vraćam se na staro" postigao je ogroman uspeh za veoma kratko vreme, a Đoganijeva je dala kratak komentar na sve to.

Čestitam joj, sviđa mi se pesma - navela je bivša Kijina suparnica.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'