AKTUELNO

Radanoviću neće biti svejedno zbog ovog njenog priznanja!

Papire za razvod koji su učesnici najgledanijeg rijalitija, Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, potpisali pre samo nekoliko dana uzdrmali su širu javnost. Iako su mnogi njihovi fanovi navijali za pomirenje, to se definitivno neće dogoditi.

Foto: Pink Premium

U ekskluzivnom intervjuu sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Kockareva je otkrila i kako se Sloba ponašao dok je potpisivao papire.

Nije plakao niti mu se tresla ruka. Normalno smo pričali, ništa preterano o nama. On je rekao da ne želi da se razvede i nismo dalje polemisali o tome. On je ispred kola potpisao papire, zagrlili smo se i to je to. Mislim da u njegovim očima nisam videla ono što ću tek videti, zato što on u tom trenutku nije mislio da se mi razvodimo. Ja sam mu javila da sam predala papire, rekla sam mu da sam predala i bio je malo razočaran - rekla je Kija.

Darko ju je upitao kako se osećao kada mu je saopštila da definitivno želi da se razvede, a ona je bez dlake na jeziku otkrila da nije toga bio svestan.

Ja mislim da nije bio svestan da me gubi, ali to je njegov problem, ne moj. Kad ne budemo bili venčani, ja ću moći da mu kažem da smo crkveno venčani (smeh). On zna da sam ja uvek tu za njega, ali da mu pomažem, glupost - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Radanović je tokom boravka u Zadrzi zahtevao od nje razgovor u četiri oka, a ona je ostala pri svom stavu da za tim nema potrebe.

Nema potrebe za tim razgovorom. Mi smo kroz ta viđanja sve usput rekli nešto jedno drugom, ali smatram da dalje nema polemike. Bila bi poenta kad bi hteli dalje da pokušamo, ali oboje. S obzirom na to da tu nema ničega, ne vraćam se na staro - istakla je Kija.

U nastavku pogledajte šta je još ispričala:

K.Ristić

#Kristina Kockar

'