AKTUELNO

Kako li će reagovati na ovo?

U najgledanijoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" pre samo nekoliko dana gostovao je otac Lune Đogani, Gagi, koji je tvrdio da su njegova ćerka i Pinkova zvezda Slobodan Radanović jedno za drugo i da je uveren da je njihova ljubav prava.

Kristina Kija Kockar gostuje večeras u emisiji na televiziji Pink kod voditelja Darka Tanasijevića, a on ju je upitao za mišljenje o tome. Ona je kroz smeh otkrila da svog supruga prepušta njima odrešenih ruku.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, samo ću reći da ljudi koji propagiraju ,,Ljubav za ljubav" trebalo bi time da se vode, jer je mržnja prema meni mnogo veća nego ljubav prema sopstvenom detetu. Smatram da ako tako misle, mogu slobodno da ga vode kući. Smešno mi je, iskreno - rekla je Kija.

"Nečiji muž je za neku đubretarku i rasturačicu braka, princ iz bajke" - napisala je Kija na svom Instagram profilu, a kada ju je Darko pitao da obrazloži da li se to odnosilo na njenu suparnicu, ona je imala veoma iskren odgovor.

Foto: Pink Premium

To može biti odgovor na to pitanje. Između ostalog, da. Ko god pokušava da uđe u nečiji brak i rasturi sve to, smatram da zaslužuje takvog muškarca koji je spreman da tako nešto učini svojoj ženi, neka ga vodi kući. Nije to bilo direktno upućeno njoj, nego onima koji se bave time. Ja sam već milion puta rekla da je mnogo lepše biti nečija žena, nego ljubavnica - rekla je Kija.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

K. Ristić

#Kristina Kockar

'