AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav odgovor.

Voditelj i novinar Darko Tanasijević u večerašnjoj epizodi emisije "Zadruga - Narod pita" ugostio je Minu Vrbaški, njenu mamu Ivanu i Duška Radonjića.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom trenutku u emisiju se uključila i bivša zadrugarka Zorica Marković za koju se spekulisalo da je imala ljubavnu romansu sa Duškom, a ona je ovom prilikom to želela da demantuje.

Foto: Printscreen Youtube

- Mislim da treba da bude iskren i da ne priča u zavijenoj formi. Duško, nemoj biti tuta-muta, nemoj da ja progovorim, neću ja da budem nečija recka, kr*s kombinacija... Ja sam Dušku sve u životu bila i ostala, on pre mene i posle mene ništa, početak i kraj... - rekla je Zorica.

Iako je u prvi mah Duško izbegavao odgovor, malo po malo usledilo je priznanje kakav odnos imaju njih dvoje.

S obzirom da sam se zaljubio ne tako davno, osećam potrebu... Da bih ja sačuvao to što mi je značajno i da bih dokazao da je tačno ovo što pričam, proslediću Televiziji Pink fotografije mog dopisivanja sa njom, ko se kada sa kim sreo. Da mi je Pink dao milion evra ne bi bio sa njom. Ja sam Zoricu Marković sreo u Kliničkom centru tri meseca pred ulazak u "Zadrugu" kada mi se otac operisao. Dogovorili smo se da popijemo kafu, dok smo bili tamo slikali smo se - rekao je Duško.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BORA IMAO S*KS SA MININOM MAMOM?! Procurile prepiske koje DOKAZUJU SVE, a onda je PALO PRIZNANJE! (FOTO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Duško Radonjić

#Zorica Marković

'