AKTUELNO

Bivša zadrugarka priznala da se ni zbog čega ne kaje i da je sve što je radila radila iz ljubavi.

Večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" bili su Mina i Ivana Vrbaški sa jedne strane, a sa druge Duško Radonjić. Njihov domaćin je bio Darko Tanasijević, sa kojim su pristutni gosti pričali o svim dešavanjima nakon završetka rijalitija "Zadruga".

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da su ovakve emisije pružale mogućnost gledaocima da se uključe i postave pitanja bivšim zadrugarima, jedna od gledateljki je osudila Minino ponašanje zbog toga što je imala nekoliko ljubavnih romansi tokom boravka u Beloj kući.

Bivša zadrugarka je rekla bez dlake na jeziku da sve što je radila bilo je iz ljubavi, a potom je njena mama Ivana uputila reči podrške svojoj ćerki i javno je podržala i rekla da joj ništa ne zamera.

Foto: Printscreen Youtube

Da, jesam, ponosna sam na Minu, a to da li sam je dobro vaspitala... Nikad nisam bila u situaciji da kažem da se stidim svoga deteta i nikada neću - rekla je Ivana.

Ove reči su naročito pogodile Minu, da se u sred emsije rasplakala, a onda iznela sve ono što joj je bilo na duši.

Emotivna sam i pogode me ovakve stvari. Krivo mi je što svi osuđuju to što smo imali i što niko ne zna kroz šta je ona prolazila dok sam ja bila tamo i što svi pričaju da sam ja bila loša... Veruj mi da mi je drago što imam ovakvu mamu i što mi je podrška u svakom smislu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BORA IMAO S*KS SA MININOM MAMOM?! Procurile prepiske koje DOKAZUJU SVE, a onda je PALO PRIZNANJE! (FOTO)

Ovo je bio veoma emotivan trenutak za Minu, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Zadruga - Narod pita

'