AKTUELNO

Rešila je da stavi tačku na nagađanja.

Godinama unazad svi bruje i nagađaju o emotivnom statusu i životu folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Pojedinci spekulišu da je Ceca emotivno ispunjena, ali da čoveka koji je osvojio njeno srce ne želi da predstavi što, zapravo, nije istina.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada se pojavi taj gospodin pravi, verujte mi, saznaćete svi, ali niti ga tražim, niti mi treba... Imam svoj način života, lepo mi je ovako. Ništa mi ne treba, ovako mi je super - rekla je nasmejana muzička zvezda, koja je za emisiju "Ekskluzivno" otkrila da njena ćerka Anastasija Ražnatović, koja je nadavno hit singlom "Savršen par" uplovila u muzičke vode, još neko vreme neće otpočeti svoju koncertnu turneju.

Foto: TvPink Printscreen

- Neće, Anastasija, sigurno narednih godinu-dve da se pojavljuje na takav način. Radiće na svojim pesmama, mora da napravi svoj lični repertoar i predstavi se publici. Ne želim da ona ima svoje dve pesme, a da ostale budu mamine i od ostalih kolega. Bar svojih desetak pesama da ima, svoj lični performans i lični identitet - objasnila je Ceca.

Foto: E-stock

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'