AKTUELNO

Bivša zadrugarka se ponovo zaljubila.

Mina Vrbaški, bivša i najmlađa učesnica rijalitija "Zadruge", tokom boravka u Beloj kući ušla je u dve ljubavne romanse. Prvo sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, a potom i sa manekenom Tomislavom Panićem.

Obe veze su bile veoma kratke, ali i veoma burne. No, mlada učesnica ovog zabavnog programa želela je da stavi tačku na prošlost i uplovi u novu romansu. Naime, ona je u prvi mah krila svog dečka, ali ekipa portala Pink.rs došla je do saznanja da je to Igor Terzić, što je Mina i potvrdila.

Foto: Printscreen Instagram

Ona nam je otkrila da je srećno zaljubljena u sadašnjeg momka i da mu je maksimalno posvećena, a čak je i tetovažu sa njegovim imenom uradila.

Baš mislim da će ovo da potraje. Po ceo dan smo zajedno, grlimo se i ljubimo - kaže Mina o svom novom dečku i dodaje da ni u jednog momka nije bila zaljubljena kao u Igora.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da Mina ima odnos sa svojom mamom kao sa sestrom, ona joj se u svemu poverava, a evo šta Ivana Vrbaški kaže o novom momku njene ćerke.

Upoznala sam Igora, bila sam čak i kod njega u stanu. Boris i ja smo ga upoznali i jako mi se dopada. Čujemo se u toku dana po pet puta, on je non-stop tu. Super je momak, ja njihovu vezu podržavam - rekla je Ivana za Pink.rs.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ŽELEO DA ZAVARA TRAG, ALI MU NIJE USPELO! Evo ko je brineta sa kojom Andrija objavljuje fotografije!

D. B.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'