AKTUELNO

Vrbaški ga isprozivala uživo u programu.

Novinar i voditelj Darko Tanasijević večeras je u emsiji "Zadruga - Narod pita" ugostio je bivše zadrugare i nekadašnje ljute protivnike, Nemanju Đerića Đeksona i Tomislava Panića.

PROČITAJTE JOŠ: ŠUŠKALO SE DA JE TOMA GODINU DANA BIO U VEZI SA BOKIJEM 13, A MINA TVRDI: Imam DOKAZ da su bili zajedno, on mu sve plaća! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

U emisiju se uključila i njihova bivša devojka Mina Vrbaški, koja je navela da Toma duguje bivšoj devojci 200 eura a zatim se osvrnula i na njegovu vezu sa Bokijem 13.

Imam prepiske njegove sa Bokijem. Radi se o tome kako je on njemu davao novac, kupovao garderobu. On voli muškarce, mene je sramota što sam bila sa njim. Sve devojke nazivaš damom a na kraju dobiju udarac - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Odakle tebi pravo damo da se oglašavaš, posle lošeg iskustva sa Sorajom i Šakom Polumentom. Pozdrav za tvoju mamu, za tvog dečka, uživaj sa njim. Sa njenom majkom sam ostao u super odnosu, pozdravio sam se sa njom na žurki. Sa Minom se nisam ni susreo, nismo se ni pogledali, možda samo jednom. Što se tiče toga da sam smarao njenu majku, ne znam odakle ta ideja. Ja sa Ivanom nikad nisam imao sukoba. Šta ti curo, damo, Mina radiš, ja ne znam ne znaš ni ti sama. Ja ti želim sve najlepše u životu - naveo je Toma.

Vrbaški se ogradila da za sve izrečeno ima dokaze koje će proslediti Darku i portalu Pink.rs.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'