AKTUELNO

Uživala u njegovom društvu.

Maca Diskrecija je svojim boravkom u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi" ostala zapamćena po britkom jeziku i seksepilu koji je bez pardona isticala. Ono što je zajedničko za bivše zadrugare jeste da je njihova karijera krenula uzlaznim putem, a toj srećnoj skupini pripada i Maca.

Popularna učesnica ovog zabavnog programa posle izlaska iz Bele kuće nastavila je da radi na svojoj karijeri. Naime, ona se svojski potrudila da pripremi za svoje fanove odličan spot i pesmu. Deo atmosfere sa snimanja je podelila sa njima na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram

Maca se brže-bolje pohvalala da je snimanje uspešno završeno, a fotografija koja  zasigurno privlači veliku pažnju jeste ona na kojoj se pevačica slikala sa fotografom i kamermanom, Davidom Mićićem.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: VEČERAS ĆE BITI BURNO: U emisiji 'Zadruga - narod pita' njih dvoje će napraviti pravi HAOS, a svi čekaju NJEGOVO PRIZNANJE! (FOTO)

Kako je poznato da je Diskrecija imala kratku avanturu sa Borom Santanom, može se pretpostaviti da je ovom fotografijom želela da ga napravi ljubomornim ili pak samo da pokaže sa kakvim dasom je snimila spot za svoj novi singl.

Pink.rs

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'