AKTUELNO

Santana tvrdi da je njihov odnos prijateljski.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelj i novinar Darko Tanasijević ugostio je bivše učesnike rijalitija "Zadruge" Zoranu Stefanov i Boru Santanu.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je ekipa portala Pink.rs došla u posed Borine prepiske sa mamom Mine Vrbaški, Ivanom, i da se spekulisalo da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva, voditelj Darko je insistirao da sazna šta je zapravo istina i u kakvom su oni odnosu.

Ja sam je odvezao kući, ostala je bez prevoza, Mina je otišla na žurku. Ivana Vrbaški se posvađala tada sa Tomom. Ostali smo na žurki do kraja, poljubili smo se u obraz, nismo imali prisniji odnos. Mi se čujemo kao prijatelji i sa Minom se čujem svaki dan. Ona je rekla: "Ti si moj očuh", ja sam rekao da jesam, sve kroz šalu... Ništa nije bilo, između mene i gospođe Ivane postoji jedno veliko poštovanje, samo je bio trenutak slabosti - rekao je Bora.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam Ivanu upoznao na žurki, video sam je kada je imala onaj tajni zadatak. Udelio sam joj komplimente kako izgleda, nisam znao da ima 40+, ima ćerku od 18 godina, mislio sam da ima 36 godina, žena izgleda kao devojčica. Nisu se tu rodile neke emocije kao prema osobi, neko kao majci moje drugarice. To je malo otišlo predaleko, mi smo samo prijatelji... - objašnjavao je Santana.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BILA JE NA IVICI SUZA, ZAMALO SE ONESVESTILA: Teodora Džehverović uživo u emisiji dobila poziv od Cece, evo šta joj je poručila! (VIDEO)

Bora je do detalja objasnio u kakvim odnosima je sa mamom Mine Vrbaški, a o svemu detaljnije možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Ivana Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'