AKTUELNO

Santana kaže da su Vojke i Sara primetili varnice koje su postojale između njih.

Sinoćni gosti u emisiji "Zadruga - narod pita" bili su bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Zorana Stefanov i Bora Santana, a njihov domaćin je bio novinar i voditelj Darko Tanasijević.

S obzirom na to da se spekulisalo da je bivši zadrugar bacio oko na mamu Sare Reljić, Indiru, nije izostalo pitanje voditelja, da li su Borine emocije prema Reljićevoj splasle i u kakvom su odnosu njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Za to je kriva Sara. Sara je rekla da je njena mama opuštena, da voli da se druži, kad izađemo iz rijalitija dolaziš kod nas na kafu da upoznaš Indru. Ja sam rekao da njena mama odlično izgleda. Kroz šalu sam rekao "mene upoznaj sam mamom, a Baneta sa tetkom"...  Nije imala smelosti da ima nešto više sa mnom. Sara i Vojke su primetili da tu ima varnica, obostranih. Indira je meni na žurki prišla sa oduševljenjem, pozdravila se, poljubila me, slikali se. Tada sam je uhvatio za ruku i to je bio ozbiljan znak. Osetio sam to, njenu energiju, da bi to bila velika strast, između mene i nje. Normalno da bih ušao u neku priču sa Indirom da je ona htela, ona se žena povukla. svako "ne" je kod žena "da". Ona nije bila hrabra. Ja sam Indiri dao do znanja da može ništa više da bude, ona je rekla da ne želi ništa sa mnom, ja sam rekao "hvala lepo", rekla je da ima dečka, ja joj nisam poverovao, ali joj želim svu sreću - otkrio je Bora.

Foto: Printscreen Youtube

Prema Borinim rečima Reljićeva neće ni da čuje da njih dvoje imaju nešto i on je tu stavio tačku i udaljio se od nje.

Pročitajte još: Zorana se ZAPLAKALA USRED EMISIJE ZBOG OCA: Ja sam devojka koja se sama borila kroz život! (VIDEO)

Šta je još Bora rekao o svom odnosu sa Indirom Reljić pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bora Santana

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'