AKTUELNO

Ispraćena na večni počinak.

Sahrana Maje Avdibegović, ćerke rokera Milića Vukašinovića, održala se danas u Sarajevu na gradskom groblju Bare. Poslednjem ispraćaju na večni počinak prisustvovali su članovi porodice, ožalošćeni Milić, njegova žena Suzana kao i Majina majka Vera.

Ožalošćeni otac, ja se knedlom u grlu, održao je potresni govor čime je okončana sahrana. Dok su bili u kapeli Majinoj mami Veri je pozlilo. Povorka koju su činili najbliži se uputila od kapele ka grobnom mestu.

Foto: Facebook

Pored najuže familije i prijatelja,  sahrani su prisustvovali Sahrani pristustvuju, pored brojne porodice i prijatelja, i Mićine kolege Zoran Redžić, basista "Bjelog dugmeta" i bivši pevač Mladen Vojičić Tifa.

Hvala vam što ste došli, ovo je veoma teško - izjavio je Milić Vukašinović koji skidao pogled sa kovčega, dok su supruga Suzana i svekrva su sve vreme bile uz njega i plakale.

Foto: YouTube screenshot

Da podsetimo, Maja je Milićeva ćerka iz prvog braka sa suprugom Verom. Samoubistvo je izvršila u sredu 25. juna, a preliminarni rezultati istrage i pregledi utvrdili su da je uzrok smrti najverovatnije predoziranje narkoticima ili lekovima.

Inače, Maja se dugo borila sa zavisnošću od narokotika, koju nije uspela da prebrodi.

Pročitajte još: ČABARKAPA MI JE PRETIO DA ĆE MI PROSUTI MOZAK, PLAŠIM SE I DA ĆE ME SILOVATI: Aleksandra Subotić u modricama i ogrebotinama progovorila o stravičnom napadu! (FOTO)

Pink.rs

#Maja Avdibegović

#milić vukašinović

'