AKTUELNO

Ništa od razvoda?

Pobednica prve sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Kristina Kija Kockar sinoć je sa grupom Ministarke nastupila u jednom klubu u Budvi. Kija je napravila atmosferu za pamćenje, a na iznenađenje mnogih, na njenom nastupu pojavio se i  Slobodan Radanović.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sloba je na Kijin nastup došao sa buketom crvenih ruža, srdačno se pozdravio sa njom, a oni su cele noći sedeli za istim stolom. Kako saznajemo, Kija i Sloba su se navodno tajno pomirili, a još uvek ne žele da otkriju da su ipak odlučili da nastave svoj život kao supružnici.

- Kija i Sloba su odlučili da se pomire i da odustanu od razvoda. Ne mogu oni jedno bez drugog. Shvatili su to tek kada je i Sloba potpisao papire, tako da od razvoda neće biti ništa - otkriva za Pink.rs izvor blizak Kiji i Slobi i dodaje da su se njih dvoje čak i poljubili u jednom trenutku sinoć na njenom nastupu u Budvi.

PROČITAJTE JOŠ: SLOBA DOŠAO NA KIJIN NASTUP U BUDVI, I TO NE PRAZNIH RUKU! Evo šta joj je poklonio i sa kim je bio tamo!

- Svima je promakao trenutak kada je Sloba sinoć poljubio Kiju, to nije video niko, a desilo se ''na blic''. Oni se vole i biće zajedno još dugo - tvrdi naš izvor.

Da li ima istine u ovim navodima, kao i da li su se Kija i Sloba zaista tajno pomirili, ostaje da saznamo.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'