AKTUELNO

Bez dlake na jeziku progovorila o aktuelnim temama iz svog života.

Bivša učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić je definitivno dala veliki pečat ovom zabavnom programu uplovivši u emotivnu vezu sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem. Na samom ulasku se predstavila kao drugarica i koleginica Slobe Radanovića, da bi naišla na osude zbog toga.

Nadežda je bila gost u današnjem izdanju "Novo jutro", a sa njom je voditljka Dea Đurđević povela razgovor o svemu što se dešavalo u rijalitiju, ali i posle njega.

Foto: Printscreen Youtube

Kao što je poznato, Biljićeva se neposredno pred ulazak u Belu kuću srela sa mamom Lune Đogani, Anabelom Atijas, a prema njenim rečima ona joj je kao "zadatak postavila da  napada Kristinu Kiju Kockar".

Međutim, Nadežda je ubrzo potom demantovala sebe, a u ovom izdanju emisije je otkrila o čemu se radi.

To sam se ja pogrešno izrazila. Meni niko nije dao nikakav zadatak. Ja sam se tu postavila kao prijatelj, ona je meni izašala u susret, imala je iskustva sa rijalitijem, rekla mi je biće ti teško. Totalno jedan prijateljski razgovor, gde sam se ja isto tako postavila kao prijatelj. Znam da ti je dete unutra, ako ti bilo šta treba, ja sam tu, to je otišlo u drugom smeru. Uradila sam ono što mi se dešava u životu, dobra sam za sve, samo nisam za sebe - rekla je Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je u rijaliti ušla kao drugarica Slobe Radanovića,  on je to porekao, što je izazvalo veliko razorčarenje Biljićeve, pa kako ni dan danas ne može da se oporavi od te izjave, ponovo se povela priča o tome.

To je bio šok za mene i ljude koji nas znaju. Možda je do mene, mi smo bili jako dobri poslovni saradnici koji su maltene non stop radili zajedno. Verovatno je u meni problem što sam reč prijatelj tako olako uzela - kaže Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NESUĐENOJ SVEKRVI SE SIGURNO SVIĐAJU! Luna otkrila šta je Draginji kupila za rođendan! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Anabela Atijas

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'