AKTUELNO

Orila se Bela kuća.

Rijaliti program "Zadruga" obeležio je proteklu televizijsku sezonu, pomerio sve granice, a učesnici rijaliti formata TV Pink i dalje su glavna tema kada su životi poznatih u pitanju.

Foto: RTV Pink

U toku svog boravka u Beloj kući pojedini ukućani uplovili su i u ljubavne veze, od čega će se dugo pamtiti romansa Slobodana Radanovića koji je prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Takođe, zadrugari su često znali da ulaze i u žestoke rasprave i svađe, a ekipa portala Pink.rs za vas je izdvojila nekoliko najvećih svađa koje su se desile pod krovom ubedljivo najgledanijeg rijaliti programa ikada "Zadruga".

Foto: RTV Pink

SVAĐA KRISTINE KOCKAR I SLOBODANA RADANOVIĆA: Nakon razgovora koji su imali iza automobila, Kija i Sloba su se posvađali jer Radanović nije želeo da prizna o čemu su tačno njih dvoje pričali, što je Kristinu povredilo. U jednom trenutku se na snimcima čuje i kako Sloba priča Kiji iza automobila da je voli, što je kasnije poricao. U je tokom ove velike svađe gotovo sve vreme bila u suzama, a u jednom trenutku je i ošamarila Slobodana, dok je on lupao rukama po zidovima i okliznuo se i pao na šahovsku tablu na sredini dvorišta.

SVAĐA LUNE ĐOGANI I SLOBODANA RADANOVIĆA: Pred sam kraj jedne od poslednjih žurki u "Zadruzi" nastao je ozbiljan haos između Slobe i Lune, a to je bila njihova najburnija svađa u Beloj kući. Naime, sve je počelo u kazinu kada je Luna nasrnula na Slobu i prosula mu piće. Zatim je u spavaćoj sobi došlo do grebanja i hvatanja za vrat, a onda je burna svađa nastavljena u dvorištu i u sobi za rehabilitaciju. Kada je videla šta se desilo Slobina supruga Kristina Kockar prišla mu je da proveri da li je sve u najboljem redu, a zatim ju je Luna izvređala i bacala sve što je dohvatila po dvorištu.

SVAĐA MACE DISKRECIJE I SAŠKE KARAN: Ove dve nekadašnje zadrugarke posvađale su se žestoko još u prvim satima "Zadruge", naime u noći kada su svi bili pozitivno raspoloženi i kada su se useljavali u Belu kuću, Saška i Maca su se posvađale u dnevnoj sobi, a došlo je i do čupanja. Saški se tada nije svidelo ono što je Diskrecija govorila o njoj, zbog čega je ovako burno reagovala, a odmah je sprečen veći incident.

SVAĐA JELENE GOLUBOVIĆ I ANĐELE VEŠTICE: U oktobru prošle godine došlo je do fizičkog obračuna između ove dve nekadašnje cimerke posle čega je Anđela Veštica diskvalifikovana. Anđela se kasnije pokajala i izvinila Jeleni, a njih dve su uspele da zakopaju ratne sekire i pređu preko ove situacije.

SVAĐA LEPOG MIĆE I MIKIJA ĐURIČIĆA: Pevač i pčelar iz Kupinova često su imali različite stavove zbog čega su se mnogo i svađali, međutim haos koji će svi pamiti dugo je i situacija kada Mića nije želeo da učestvuje u zadatku koji su stanari dobili, što je Mikija veoma naljutilo zbog čega je nasrnuo na pevača. Miki je nakon ovoga bio kažnjen, a sve se odigralo u dnevnoj sobi zbog čega su svi zadrugari odmah skočili na noge, a obezbeđenje munjevito reagovalo.

U video-prilogu u nastavku pogledajte ove svađe, ali se i prisetite ostalih koje su se dogodile u "Zadruzi".

PROČITAJTE: NJENO PREZIME JE ĐOGAJ! Lepi Mića UŽIVO U EMISIJI ISPROZIVAO Lunu, pa joj OVO PORUČIO! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Anđela Veštica

#Jelena Golubović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'