AKTUELNO

Smatra da će mu prijati da se na neko vreme povuče iz javnosti.

Poznati folk pevač Darko Lazić našao se u centru skandala, kada je u Grockoj napadnut, pa je zbog povreda završio na VMA, a sada je progovorio o svemu što mu se desilo.

Darko je ovih dana glavna tema medija, a u javnosti se pojavila informacija da je pevač pretučen zbog neraščišćenih računa iz prošlosti.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne smem previše da pričam o svemu što se desilo, niti da otkrivam detalje. Sve je sada u rukama policije, najvažnije je da sam živ i zdrav, hvala bogu. U pitanju su lakše telesne povrede i sve je okej - naveo je Darko, uz kog je menadžer i vozač Miljan Vračević sve vreme bio tokom napada.

- Čitao sam neke priče kako dugujem novac, ali to nema veze sa mozgom. Zaista ne znam ko su ljudi koji su me napali! Ja se nikada nikom nisam zamerio da bi moglo ovo da mi se desi - kazao je Lazić.

Foto: Printscreen Instagram

- Zvali su me prijatelji, kolege... Isključio sam telefon koliko ne mogu više da se javljam ljudima - dodao je on, ističući da će mu prijati da se povuče iz javnosti na neko vreme.

- Hvala svima koji su brinuli - zaključio je Darko Lazić, koji je jednom prilikom lomio sve što je stigao na obeležavanju seoske slave.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'