AKTUELNO

Ništa neće prepustiti slučaju.

Pevač Darko Lazić trenutno je u žiži domaće javnosti zbog incidenta koji se dogodio pre nekoliko dana u naselju Umčari, u blizini Beograda. Naime, nakon što je napadnut, Lazić je završio na VMA, a sa njim je te noći bio i njegov prijatelj i vozač Miljan Vračević, koji je sklonio oružje i sprečio da ih napadači upucaju.

Foto: Printscreen Instagram

Takođe, u domaćim medijima su se pojavile i informacije da je Darko pretučen zbog duga i računa koje vuče iz prošlosti. Darko se nakon svega oglasio rečima da za sada ne sme previše da priča o celoj situaciji koja ga je zadesila, kao i da je najvažnije da je živ i zdrav.

Izgleda da se pevač nakon incidenta više ne oseća sigurno, zbog čega je odlučio da angažuje i privatno obezbeđenje.

Darko smatra da je napadnut na podmukao način jer im je u lice sipana kiselina da bi nakon toga napadači mogli da ih šutiraju i udaraju kada ih onesposobe. Sada kada je prošlo nekoliko dana, on je svestan da je bio meta i da je neko to unapred isplanirao. Zato je odlučio da angažuje obezbeđenje. To će zapravo biti nekoliko njegovih poznanika koji su već radili taj posao i znaju kako da se postave u takvim situacijama. Darko je samo tražio od tih momaka da ne budu blizu njega da se ne bi videlo da ima obezbeđenje - rekao je izbor blizak Laziću.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: NE SMEM PREVIŠE DA PRIČAM, NOVAC NE DUGUJEM NIKOM: Darko Lazić se oglasio nakon napada! (FOTO)

Izvor je dodao i da je Darko dao instrukcije momcima iz obezbeđenja kako da se ponašaju i u kojim situacijama da reaguju. Prema rečima izbora obezbeđenje će sve vreme biti u pripravnosti, a Lazića će čekati ispred ulaza u lokale na privatnim svadbama na kojima će u narednom periodu pevati.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Miljan Vračević

'