AKTUELNO

Trubači ih pratili sve vreme.

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta danas su u Beogradu na Čukarici, u crkvi Sveta Petka, krstili svoju ćerku Taru koju su dobili u avgustu prošle godine. Oni su se nakon izaska iz crkve, otišli u jedan prestonički hotel gde je nastavljeno slavlje.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs je bila na licu mesta ispred crkve "Sveta Petka". Roditelji male Tare stigli su u pratnji obezbeđenja, dok je devojčicu u crkvu unela dadilja. Takođe na krštenju su bili prisutni majka pevačice Miljana Nikolić, njen brat Marko Nikolić, kao i sin nedavno preminulog pevača Sinana Sakića, Alen.

Foto: Pink.rs

Najbrži portal u Srbiji - Pink.rs donosi vam snimak kada Ana i Rasta stižu u crkvu. Par je stigao elegatno obučen, pevačica sa dugom roze haljinom, dok je reper obukao košulju i crne pantalone. Mala Tara na svom krštenju imala je belu haljinicu i kapicu.

Foto: Pink.rs

Na snimku možete videti i kako je izgledao trenutak kada dadilja unosi Taru u crkvu ispred koje su sve vreme bili prisutni i trubači koji su uveličali ovaj veoma bitan dan za Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE: ANA SEVIĆ U PANICI DA JOJ NE OTMU ĆERKU: Posle napada na bivšeg supruga, pevačica noćima ne spava! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Stefan Đurić Rasta

'