AKTUELNO

Iako je imao ogromnu želju da svojim koncertom usreći mnogobrojne fanove, druženje sa njima je, ipak, morao da odloži.

Folk zvezda Aca Lukas bio je primoran da pre nekoliko dana otkaže unapred zakazani nastup u Makedoniji zbog lošeg zdravstvenog stanja, što je rastužilo njegove brojne fanove koji su željno iščekivali da uživo čuju izvođenje njegovih najvećih hitova. Iako je Lukas očekivao da će urbzo stati na noge i izaći pred publiku, on je, kako navodi ekipa emisije "Ekskluzivno", morao da otkaže još jedan nastup, ovog puta na crnogorskom primorju, a umesto njega zapevaće ni manje ni više nego Kija Kockar.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Budući da je za Lukasovim nastupom vladalo ogromno interesovanje, menadžment diskoteke tragao je za zvezdom koja će, takođe, održati nastup za pamćenje i izazvati ogromno interesovanje svih posetilaca crnogorskog primorja, zbog čega su se odlučili za Kiju Kockar i "Ministarke", koje putuju u Crnu Goru gde će sutra održati još jedan od nastupa.

Kija i Lukas su se, inače, upoznali pre nekoliko dana u avionu, kada su, kako je pobednica "Zadruge" ispričala, ćaskali o uobičajenim stvarima, njenoj situcaciji sa Slobom Radanovićem, poslu i drugim temama.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'