AKTUELNO

Ne može da veruje šta ju je snašlo.

Bane Čolak, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" je neposredno pred ulazak u Belu kuću imao emotivnu vezu sa Katarinom Vukotić, koja je takođe iz njegovor rodnog grada. Međutim, mladog Užičanina se savladale emocije, pa je tokom boravka u "Zadruzi" prevario svoju devojku.

Bane je po završetku ovog zabavnog programa našao svoju srodnu dušu, Zerinu Hećo, sa kojom ima veoma skladnu vezu. Međutim, ono što poslednjih dana naročito intrigira javnost jeste "sukob" Čolakove bivše i sadašnje devojke.

Foto: Pink.rs

Naime, Zerina tvrdi da je Banetova bivša uznemirava uvredljivim porukama, a o tome svedoči i jedna njihova prepiska koju je Hećo objavila na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram

A joj... Ku*vice, je*em ti to dete us*ano, ružno u pi*ku... - bile su samo neke od uvreda Banetove bivše devojke upućene Zerini.

Da bismo utvrdili o čemu je reč i šta je zapravo koren njihove prepirke, kontaktirali smo Zerinu, a ona je za portal Pink.rs otkrila sve detalje.

Sve je počelo pre nekih 15 dana, kada sam ja na Instagramu dobila pitanje šta mislim o njoj. Ja sam tada rekla da uopšte ne razmišljam o devojci, da bi ona kasnije mene isprozivala i napisala mi "debela krmačo". Ja sam se potrudila da to ignorišem. Bane se takođe čuo sa njom da bi je pitao zašto me vređa, a potom sam se i ja njoj javila, a ona je počela da mi vređa dete, rekla mi kako sam ja loša majka. Ja to nikome ne dozvoljavam. Ja to treba da ignorišem, ali još uvek nisam prevazišla da drugi pričaju svašta o meni i mom detetu. Nakon toga, ja kažem Banetu da joj napiše kako mu nedostaje i on to uradi, a Kaća to objavi na storiju. Ja joj objasnim da sam ja to napisala njoj sa njegovog telefona i da ne radi više takve stvari. Takođe, ona drži lajvove, pa po sat vremena priča o meni. Verovatno devojka hoće za sebe neku promociju, možda je kivna i što ju je Bane prevario u "Zadruzi", pa mene uznemirava, ali stvarno nemam objašnjenje za njeno ponašanje - rekla je Zerina za portal Pink.rs.

Pročitajte još: NE LIČI NA SEBE! Bivši zadrugar promenio imidž i uklonio nešto po čemu je bio prepoznatljiv! (FOTO)

Pored toga, Zerina nam je otkrila i da Banetu još uvek piše njegova bivša devojka, Kaća, a on se trudi da joj kulturno odgovori i stavi joj do znanja da ima sada ima lepu vezu i da ne želi da mu to bilo ko pokvari.

Pink.rs

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'