AKTUELNO

Krenulo mu naopako.

Dado Polumenta i Vlada Matović, bivši član grupe Elitni Odredi su uksrstili glasove i snimili duetsku pesmu tokom čije ekranizacije su doživeli pravu neprijatnost.

Naime, oni su za potrebe snimanja spota iznajmili privatni gliser sa koga je trebalo da snime najbolje kadrove Beograda. Ubrzo nakon isplovljavanja i početka snimanja, rečna policija ih je zaustavila kako bi ih legitimisala.

Nastao je veliki problem u trenutku kada je ustanovljeno da niko od prisutnih imao dozvolu za upravljanje gliserom. Policija je bila primorana da izvrši pretres, a kada je utvrđeno da nema nikakvih sumnjivih predmeta, jedino što je ostalo je bilo da se napiše kazna za upravljanje bez dozvole.

Kazne za upravljanje gliserom bez dozvole se kreću i do 80.000 dinara i moraju se platiti u zakonskom roku. U trenutku zaustavljanja, gliserom je upravljao Vlada Matović koji je u jednom trenutku zamalo bio i priveden na saslušanje. Dado Polumenta i mladi pevač Limma su izbegli zakonsku kaznu.

Menadžer bivšeg člana grupe Elitni odredi, Luka Dragić potvrdio je istinitost priče, kao i to da je situacija tokom legitimisanja i pretresa bila jako neprijatna. On takođe tvrdi da će kazna biti plaćena u najkraćem mogućem roku, a sve ovo je rezultrialo da se snimanje spota produži.

Pročitajte još: TVRDILA JE DA SU DRUGOVI, PA ZAVRŠILA S NJIM U KREVETU: Luna snimljena s OVIM MUŠKARCEM, šuška se da su u VEZI (FOTO)

Pink.rs.

#Dado Polumenta

#Vlada Matović

'