AKTUELNO

Imaju isti ukus.

Popularna pevačica Anabela Atijas je poslednjih nekoliko meseci doživela mnogobrojne neprijatnosti i to sve zbog svoje ćerke Lune Đogani koja je u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi" uplovila u emotivnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: E-stock

Ona je podržavala ljubav svoje ćerke i Pinkove zvezde i zbog toga mnogo puta osuđivana. No, Atijasova je istrajala u tome i svoju bezuslovnu podršku davala Luni.

Pevačica se neretko oglašavala i na društvenim mrežama o njihovoj ljubavi, ali isto tako se držala na distanci i nije preterano želela da komentariše Slobinu, tada, zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

Foto: Andrej Nihil, Tv Pink

Iako su zastupale suprotne strane, čini se da Anabela ima isti ukus kao i Kija. Ona je tokom gostovanja u jednoj emisiji na Televiziji Pink nosila identičnu haljinu koju je Kristina obukla kada je prvi put ušla u "Zadrugu".

No, to nije sve. Kockareva je pre nekoliko dana odlučila da skrati svoju kosu, koja sada izgleda skoro isto kao frizura koju ima Atijasova. Tokom dana, Anabela je objavila "stori" na kome je njena frizura došla do izražaja, a nama nije promaklo da primetimo da njih dve imaju sličan ukus.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Youtube

Da li će ovu sličnost primetiti u oblačenju i promeni imidža primetiti njihovi fanovi i kako će ovo komentaristi, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: MOKRA, GOLA I PREPLANULA: Luna Đogani u nikad prvokativnijoj pozi zapalila Instagram! (FOTO)

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Rijaliti Zadruga

'