AKTUELNO

Zlim jezicima ipak nije uspelo.

Atraktivna pevačica Sara Reljić, koja je tokom boravka u najgledanijem rijalitiju u regionu,„Zadruzi”, ušla u ljubavnu vežu sa poznatim reperom Vladanom Vojnovićem, narodu poznatijim kao Vojke Đans, objavila je novu pesmu pod nazivom "Ako moraš da biraš".

Fotografija koju je Sara objavila kako bi najavila svoj novi singl pokrenula je spekulacije da više nije u vezi sa svojim dečkom Vojketom. Pojedini su komentarima dovodili u pitanje vezu i iskrenost bivših zadrugara.

Naime, Sara i Vojke se nisu zajedno pojavili na žurki Miljane Kulić koju je priredila povodom rođenja svog sina, ali ni na rođendanu Sanje Stanković. Zbog toga pojedini fanovi misle da njih dvoje zapravo više nisu zajedno.

Pa lažite i dalje ljude da ste zajedno - jedan je od komentara koji je iznervirao Saru i pokrenuo lavinu.

Izrevoltirana naslovima, Sara je za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, demantovala glasine o vezi za koju smatraju da je lažna i marketinški trik, nadoveći da su Vojke i one srećni i zadovoljni svojom vezom.

Foto: Pink.rs

Neka ljudi pričaju šta hoće, uvek je bilo toga! Nas dvoje smo zajedno, pa smo zajedno. Ne razumem zašto bismo imali korist od laganja ljudi, i pri tom nemamo ni međusobnu korist jer sve troškove u vezi sa pesmama i spotovima delimo na pola. Čula sam razne priče i teorije, ali mi smo zajedno. I to ne zbog pesama i spotova, već zato što se i dalje držimo zajedno - demantovala je, kako ona kaže, "gnusne laži".

Nismo propustili priliku a da je ne pitamo kako se slaže sa porodicom svog dečka Vojketa.

Super se slažemo. Imamo obostranu podršku od porodica, što moje, ali i njegove - kratko je rekla Sara za naš portal.

Foto: Pink.rs

Pročitajte više: INTERNET PRŠTI OD NJIHOVOG PREPUCAVANJA: Posle Teodore i Goce, pevačicin brat OPTUŽIO NJU za raskid, a onda je Anđelo POBESNEO! (FOTO)

Moglo bi se reći da su oni jedan od retkih parova koji je mirno nastavio svoj odnos van kamera imanja. Par je rijaliti napustio tokom superfinala i od tada se nisu služili skandalima kako bi još više zaintrigirali pažnju javnosti.

I. Radulović

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'