AKTUELNO

Milenin prijatelj je izjavio da je Gagi njegovu drugaricu navodno tukao pred prijateljima.

Denser i bivši farmer Gagi Đogani našao se u jeku skandala kada ga je nevenčana supruga Milena pre šest meseci optužila da ju je pretukao i naneo joj teže telesne povrede.

- Da li vam ja ličim na nekoga ko nekog bije? Da sam nasilnik ja bih bio u zatvoru. Ona je bila izrevoltirana, pa je ispričala da sam je ja prebio - ovim rečima brani se popularni denser od tvrdnje njegove bivše devojke Milene da ju jedne noći u njihovom stanu pretukao.

Foto: Andrej Nihil

Nakon ovog priznanja ona je protiv bivšeg partnera podnela tužbu, ali Gagi tvrdi da neće odgovarati za navodni fizički atak na Milenu.

- Od toga nema ništa. Ona će povući tu tužbu, jer ne postoji osnova za tako nešto. Ima ona neke medicinske nalaze koji potvrđuju nagnječenje lobanje i svašta nešto, ali nema to veze sa njenom pričom - otkriva Gagi i dodaje:

- Ona se čula sa mojoj sestrom nedavno, rekla je da sam malo preterao i da je ona malo preterala i da me neće tužiti.

Foto: Printscreen

Milenin prijatelj Bane Đokić, kojeg smo gledali u poslednjoj sezoni rijalitija "Farma" izjavio je da je Gagi njegovu drugaricu navodno tukao pred prijateljima.

- Ma kakvi prijatelji, kakvo prebijanje. Pa da je to tačno onda me slobodno proglasite da sam psiho. Pa ja imam dve ćerke, ne mogu da zamislim da neki muškarac njih tuče. Nisam ja iz te priče. Mi smo se te noći samo posvađali - pravda se osnivač i frontmen grupe "Fanki Dži".

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Gagi Đogani

'