AKTUELNO

Prepucavaju se preko društvenih mreža.

Miljana Kulić nedavno je na svet donela svoje prvo dete, a odlučila je da se dečak zove Željko. Bivša zadrugarka nije baš u najboljim odnosima sa ocem deteta Ivanom Marinkovićem, a trenutno su odnosi između njih najzategnutiji.

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink

Naime, Ivan Marinković je na svom nalogu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio status u kom je napisao kako ga porodica Kulić non-stop poziva sa raznih brojeva telefona i da se članovi Miljanine familije predstavljaju kao novinari. Ispod ovog statusa odmah su počeli da pljušte komentari, a neki su zapali za oko i samoj Miljani.

Foto: Printscreen Facebook

Kulićeva je na svom zvaničnom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je nekoliko komentara iz Ivanove objave, kao i sam Marinkovićev komentar. Njemu je jedan od pratilaca predložio da napravi dete i Miljaninoj majci Mariji Kulić. Nakon što je Ivan napisao: "Ko zna", Miljanu je to uvredilo zbog čega nije ostala imuna na reči oca njenog deteta.

Foto: Printscreen Facebook

Evo suglja šta piše o mojoj majci, pa očekuje dobrodošlicu i da ga neko ne psuje. Pošto-poto hoće da bude u centru pažnje, pa kada ga novinari ne zovu, objavljuje svašta na Facebook-u kako bi skrenuo pažnju - napisala je Miljana.

PROČITAJTE: LAGALI SU DA SU ZAJEDNO? Sara progovorila o RASKIDU sa Vojketom! (FOTO)

Autor: S. K.

#Ivan Marinković

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'