AKTUELNO

Ovim je potvrdila koliko joj je teško.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković okončali su svoju ljubavnu romansu koju su započeli u rijaliti programu "Zadruga". Nakon što su raskinuli, pevačica je na svom Instagram nalogu napisala kako je to zbog velikog pritiska javnosti.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, oglasio se i Anđelo Ranković, koji je istako da je pravi razlog raskida to što se Teodorina majka Gordana Džehverović tajno videla sa njegovim ocem, što je manekena povredilo.

Foto: TvPink Printscreen

Bura između njih i njovih porodica se ne smiruje, a za portal Pink.rs i Lepi Mića je izneo svoj stav rekaviš kako je Gordana u šemi sa manekenovim tatom i da će Anđelo i Teodora umesto momak i devojka, sada postati brat i sestra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: LEPI MIĆA IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Goca je U ŠEMI sa Anđelovim OCEM, on i Teodora postaju BRAT I SESTRA! (FOTO)

Danas je Teodora na svom Instagram nalogu objavila citat Meše Selimovića i tom prikom svima dala do znanja koliko joj je teško zbog kraja romanse, kako se oseća, ali i odgovorila na prozivke.

Foto: Printscreen Instagram

Samo izvolite, poslužite se mojom dobrotom, trošite moju iskrenost, hranite svoj ego mojom ljubavlju gužvajte moje emocije kao staru hartiju, uzalud vam trud. Nećete postati bolji, nećete postati ja, jer treba vam i duša. Nju mi ne možete oduzeti i sve dok je imam ostaću čovek - citat je Meše Selimovića koji je Teodora objavila.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: TEODORA BILA GLAVNA TEMA? Matora VEČERALA sa Anđelom i njegovom majkom, nakon što je maneken raskinuo sa pevačicom! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Teodora Džehverović

'