AKTUELNO

Ovo već postaje njeno drugo zanimanje.

U grupi poznatih ličnosti sa naše estrade koji obožavaju da se "igraju" u fotošopu, počasno mesto zauzima Maja Nikolić. Njene prerađene fotografije koje objavljuje na Instagramu uvek nas pošteno razvesele, a čini nam se da su joj noge omiljeni deo tela za "prepravke".

Pevačiča je navodno na ostrvu Krk koje se nalazi u okviru hrvatskog primorja, pa kao i sve poznate ličnosti svoje obožavaoce redovno čašćava fotografijama koje napravi pozirajući pored plaže.

Foto: Printscreen Instagram

Na "ispeglane selfije" već smo oguglali, jer Maja obožava da na telu izbriše svaku boru i nepravilnost, a ovog puta je odlučila da ode korak dalje i oko sebe fotošopom nalepi stene, more, čak i peškire i  usput smanji ruku kako bi dobila efekat fit izgleda, što se da videti prema neprirodnom položaju dečka na plaži kojeg je iskrivila doterujući sebe.

Foto: Printscreen Instagram

Fanovi su komentarisanjem fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu doveli u sumnju da li se Maja uopšte nalazi na spomenutom ostrvu, jer se čas čekira na Santoriniju, čas na Krku, a šta je prava istina zna samo ona.

Pročitaj više: GOCA I RAŠA NEUTEŠNI NAKON UBISTVA KUMA: Nikome nikad nije bio dužan ni dinar! (FOTO)

I. R.

#Maja Nikolić

'