AKTUELNO

Mina Vrbaški, bivša učesnica rijalitija Zadruga, iz dana u dan privlači pažnju javnosti svojim objavama na društvenim mrežama.

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški bila je jedna od najintrigantnijih ličnosti u Beloj kući. Ako izuzmemo skandalozni ljubavni trougao koji je podelio čitavu naciju, Lunu Đogani, Slobu Radanovića i njegovu tada još zakonitu suprugu a ujedno i pobednicu rijalitija Zadruga, Kristinu Kiju Kockar, Mina je svakako neko ko je ostavio najupečatljiviji trag na javnost.

Foto: Pink.rs

Mina je u javnost dospela još kao maloletna, nakon skandala sa pevačem Šakom Polumentom. Nakon ulaska u rijaliti, ljudi je pamte po ljubavnim vezama sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a kasnije i sa Tomom Panićem. Izazvala je bezbroj komentara i pokrenula lavinu u regionu. Nakon izlaska iz rijalitija sačekala je nova ljubav, a društvene mreže gore svaki put kada ona reši da nešto podeli sa nama. Tako je, naravno, bilo i ovog puta, kada je objavila nešto interesantno na svoj Instagram stori.

Foto: Printscreen Instagram

Mala od skandala ovog puta želela je da nas podseti na svoje dane iz rijalitija, čija repriza se emituje na kanalu Pink reality, a sada joj je, po svemu sudeći, smešno ono što je tamo radila.

A.Đ.

#Instagram

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Zadruga - RTV Pink

'