AKTUELNO

Ovo ih neće sprečiti da nastave dalje.

Voditeljka prve sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Dušica Jakovljević, odlučila je da posle nekoliko meseci rada na ovom zabavnom programu da sebi predaha, pa je otišla nekoliko dana na letovanje na egzoričnoj destinaciji, ali ju je tamo zadesila nezgoda.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, voditeljka se sa svojom porodicom vozila brodom, a u jednom trenutku desilo se nešto potpuno neočekivano. Brod u kojem je ona bila je udario u drugi i to svom silinom. Pramac broda je potpuno uništen, ali su Dušica i njena porodica, na svu sreću, izbegli povrede.

Jako smo se zatresli, malo i potresli, ali nas to neće sprečiti da nastavimo naše putešestvije. Našli su nam novi brod kojim ćemo ići da plivamo sa delfinima - izjavila je Dušica.

Pročitajte još: Đekson prokomentarisao šta misli o tome što su se BIVŠE DEVOJKE UROTILE PROTIV NJEGA, pa izjavio: ODVRATNO! (VIDEO)

Dušica je želela da napravi pravi odmor i napuni baterije za novu sezonu rijalitija "Zadruga", a njenu sreću je na nekoliko sati ovo prekinulo. No, ako je suditi prema njenim rečima, ona i njena porodica nastavljaju istim tempom i ne dozvoljavaju da im bilo šta poremeti planove.

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

'