AKTUELNO

Veljko nije ono što bi njegov otac želeo da bude, a tek ga čeka veliki trijumf!

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, u javnosti je poznat kao "mamin sin".

Kao dete ostao je bez oca, što mu svakako nije lako palo, a danas mu je svaki dan nova borba. Veljko je prošle godine počeo da se bavi boksom, a sada je rešio da govori o tome čime bi njegov pokojni otac voleo da se on bavi, kao i o tome zašto se odlučio baš za taj sport.

Foto: Andrej Nihil/Pink.rs

Iskreno, mislim da bi moj otac najviše voleo da sam ja neki diplomata, magistar, ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio krajnje ponosan na mene. Koji otac ne bi bio? Mene tek čeka veliki trijumf. - rekao je Ražnatović, jasno navodeći da bi njegov otac za njega više voleo neki drugi poziv.

Foto: Promo

Boks je izabrao kako bi se rešio stereotipa koje za sobom "vuče".

Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čoveka - priznaje Veljko i dodaje da ga privlači slava posle dobijenog meča, kao i to da ništa ne može da nadmaši osećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ PRED NAMA PUNA UZBUĐENJA: U emisiju 'Rada sam' dolazi BIVŠI ZADRUGAR koji će IZAZVATI PRAVU POMETNJU! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Kada se osvrne na porodične odnose, Veljko je takođe veoma precizan dok iznosi svoje mišljenje.

Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu, niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat - kratak je bokser, i dodaje da veruje da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom.

Ražnatović se takođe svakodnevno bori protiv predrasuda koje postoje prema njemu zbog majčine popularnosti, i naučio je da živi sa tim.

Foto: TvPink Printscreen

To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente.

Veljko je takođe siguran u činjenicu da će od sada u životu samo napredoavti, s obzirom na to da je puno uložio u sebe i što za podršku ima svoju porodicu.

A.Đ.

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'