AKTUELNO

Čestitala joj rođendan.

Pevačica Milica Pavlović u jednom elitnom beogradskom hotelu proslavila je svoj dvadeset sedmi rođendan u društvu svojih prijatelja, kolega i saradnika. Pred kamerama emisije "Premijera" pevačica je izjavila i da tu nije kraj kada je slavlje njenog rođendana u pitanju i da će narednih dana slaviti sa svojim članovima porodice.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Milici su rođendan javno u emisiji "Premijera" rođendan čestitale i njene koleginice Kristina Kija Kockar čija saradnja sa Ministarkama obara sve rekorde slušanosti, a želje za Pavlovićevu je imala i Milica Todorović.

Foto: RTV Pink

Želim da čestitam Milici Pavlović rođendan, želim joj sve najlepše, puno zdravlja, sreće i ljubavi. Konačno ljubavi, jer znam da je nismo viđali pored nekog momka. Ja joj želim veliku ljubav. Puno uspeha u karijeri i jedan duet sa mnom - rekla je Kija za Premijeru.

PROČITAJTE: LUNA SASLUŠANA U POLICIJI: Nakon lažne prijave, oglasila se Đoganijeva! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Podsetimo, iste večeri Milica Pavlović je za portal Pink.rs rekla da je redovno u kontaktu sa Kristinom Kockar, da obožava njenu pesmu sa grupom Ministarke - Ne vraćam se na staro, ali i otkrila da bi uskoro trebalo da se vide.

Foto: RTV Pink

Mico, želim ti srećan rođendan i želim ti da ti se sve želje ostvare, budi tako uporna kao što si bila do sada i ja ti želim ove godine da snimiš barem jedno dva, tri hita - poželela je Milica Todorović svojoj imenjakinji.

PROČITAJTE: ZARAŽENA SAM KIJOM: Milica Pavlović se redovno čuje sa pobednicom Zadruge, a evo i šta planiraju! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Milica Pavlović

#Milica Todorović

'