AKTUELNO

Raznežila se.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić je kroz svoje učešće u pomenutom rijaliti programu pokazala sva svoja lica, dobre i loše strane. Milionski auditorijum ju je mogao videti u svakojakim izdanjima, kada plače, smeje se, a i kako Pinkova zvezda izgleda kada je zaljubljena.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: NEĆE DA BUDE SA NJIM, ALI GA NE DA DRUGOJ: Kija jednom porukom objasnila šta sada oseća prema Slobi?! (FOTO)

Tokom boravka u "Zadruzi" je bez ustručavanja pričala o svojim privatnim, ljubavnim problemima, što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Po završetku ovog rijaliti programa Nadežda se okrenula vedrijim temama. U potrazi je za novim dečkom, a u slobodno vreme radi ono što je ispunjava i rasterećuje.

Biljićeva je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila koji crtani film joj uvek izmami osmeh na lice i vrati je u detinjstvo.

Foto: Printscreen Instagram

Biljićeva je fotografisala jedan momenat iz crtanog filma "Aladin" pod opisom "Obožavam ovaj crtani" sa emotikonima srca. Možemo pretpostaviti da ju je ovaj crtać raznežio, a možda joj je i proradio majčinski instinkt, pa nestrpljivo isčekuje da sa svojim naslednikom ili naslednicom gleda ovakve programe.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'