AKTUELNO

Kako će pevač reagovati na ovo?

Mlada modna blogerka, Luna Đogani, široj javnosti je postala poznata u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", kada je otpočela ljubavnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

Ova romansa se neslavno završila, a iako se Radanović razveo od Kristine Kockar, Luna i on nisu nastavili da budu zajedno. Oni su se posvetili svojim karijerama, a Đoganijeva je nedugo po napuštanju luksuznog imanja nadomak Beograda otvorila butik sa robom iz sopstvene kolekcije.

Ipak, na njenom Instagram profilu neretko se pojavi poneka objava koja sve asocira na njen odnos sa Slobom i ono što su oni imali. To je bio slučaj i ovoga puta, a Đoganijeva je vrlo emotivno dočarala stihove koje peva Elena Kitić.

Na meni sve nove stvari, BMW, 200 na skali, može samo da se pravi da me ne zna. Nisam ja spremna da žalim - otpevala je bivša zadrugarka i snimak podelila sa svojim pratiocima.

PROČITAJTE JOŠ: KAO DA JOJ JE BIOLOŠKI OTAC: Prva učesnica ZADRUGE 2 ponosna na svog izabranika, Davidovo ponašanje prema Subotićkinoj ćerki oduševilo sve! (FOTO)

Podsetimo, Đoganijeva je nekoliko puta u toku svađa sa Slobom isticala da će mu biti žao kada je sretne negde, a da će se ona praviti da ga ne zna. Ipak, mišljenje je promenila po napuštanju Bele kuće, ali njih dvoje sada nemaju nikakav kontakt.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'