AKTUELNO

Otkrila kakvo mišljenje ima o budućoj cimerki.

Velika prašina podigla se oko učešća blogerke Lune Đogani u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga". Njoj će za sada društvo u impozantnom gradu zasigurno praviti: Aleksandra Subotić i njen emotivni partner David Dragojević, Nataša Moskva, blizanci Miroslav i Dragutin Vasić i Dejan Stejin.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Facebook

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Đoganijeva već dala komentar o svojoj budućoj cimerki, ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa Aleksandrom, a evo šta ona kaže o modnoj blogerki i njenom učešću u "Zadruzi 1".

Iskreno, iz onog što sam ja videla preko TV-a i ne baš najbolje. Ne poznajem je i ne mislim da je ispravno to što je uradila. Mislim da je štaviše to jako ružno i da tamo ljudi trebaju da imaju neke kodekse ponašanja I poštovanje! Ako takve stvari radite u rijalitiju na šta ste sve spremni napolju da uradite?! Moja neka politika je da ne treba raditi drugima, ono što ne želiš da se i tebi radi. Ne želim pričati sada ružno o njoj. Ne podržavam to što je uradila svakako, a pravo mišljenje o njoj ću reći kada je budem upoznala. Mada osoba koja je po mom mišljenju kriva za ceo taj set okolnosti koji se tu izdešavao je Sloba. Da je on imao imalo stava I poštovanja i prema jednoj i drugoj, ništa se ovako ne bi završilo. Ništa gore od muškarca bez stava - rekla je Aleksandra šta misli o svojoj budućoj cimerki, ali i šta misli o njenoj vezi sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: RADA MANOJLOVIĆ UNAJMILJA LJUDE DA ŠPIJUNIRAJU NJENOG NOVOG DEČKA: On joj nije ostao dužan! (VIDEO)

Da podsetimo, Luna je u prethodnom rijalitiju imala ljubavnu romansu sa Slobodanom Radanovićem uprkos činjenici što je on oženjen Kristinom Kockar. Aleksandra nije želela da negativno komentariše blogerku, jer je kako kaže, ne poznaje dovoljno i o njoj će suditi tek pošto je upozna i ističe da je "krivac" ovakovog ishoda veze zapravo Sloba.

Foto: Pink.rs

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'