AKTUELNO

Mladi bračni par je presrećan što će postati roditelji.

Nakon višemesečne veze sa bokserom Veljkom Ražnatovićem tokom koje je privukla veliku pažnju medija, manekenka Ana Cakić je stala na ludi kamen sa partnerom sa kojim je već nekoliko meseci u ljubavi. Reč je o bivšem igraču Crvene zvezde, Predragu Rajkoviću, koji trenurno igra za izraelski fudbalski klub Mekabi iz Tel Aviva.

Misica i fudbaler će uskoro postati roditelji, a Ana i Predrag su radosnu vest saznali pre veridbe i svadbe, ali su do sada to vešto krili od javnosti.

I Ana i Predrag su presrećni što će za nekoliko meseci postati roditelji, a radosnu vest su otkrili neposredno pred veridbu, dok su bili u Izraelu. Tačno je da ih je beba preduhitrila, ali neosporno je i da je Predrag želeo da se oženi Anom od samog početka veze, jer je odmah znao da je ona savršena žena za njega - kaže izvor.

Par se venčao samo nekoliko nedelja od veridbe koja se odigrala u jednom restoranu pred zajedničkim prijateljima, a na osnovu njenih objava na društvenim mrežama možemo zaključiti da uživaju u prvim bračnim danima.

Nakon što je saznala da je u drugom stanju, Ana je odlučila da pauzira manekensku karijeru i uživa u trudničkim danima. Vodi računa o tome da jede zdravu hranu ali i da bude fizički aktivna. Međutim, posao joj i dalje nedostaje, pa se posvetila modnoj liniji koju je sa suprugom osnovala - rekao je izvor na kraju.

Pročitaj više: ZALJUBILA SAM SE KAO MAJMUN: Luna KIVNA na sebe zbog ljubavi prema Slobi! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Cakić

#Veljko Ražnatović

'