AKTUELNO

Njima je lepo!

Bivši učesnici najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge", Sara Reljić i Vladan Vojnović, poznatiji kao Vojke Đans, svoju ljubavnu romansu otpočeli su upravo u pomenutom šou programu.

Foto: Pink.rs

Mnogi su mislili da pod medijskim uticajem Sara i Vojke neće uspeti da održe svoju vezu, međutim oni su pokazali da je njihova ljubav jača i od svih nesuglasica, svađa i priča koje o njima kruže.

Foto: Printscreen Youtube

U Zadruzi su ih ostali ukućani u toku svađa nazivali "lažnim parom", što ovo dvoje pevača nije mnogo doticalo. Kamere su pomno pratile svaki njihov korak, svaki smeh, ali i svaku suzu.

Foto: RTV Pink

Sara se na svom Instagram profilu pohvalila svojim pratiocima kako ovo leto provodi sa svojim dečkom Vojketom i objavila video-snimak u kom se vidi kako peva ljubavnu pesmu "My Heart Will Go On" na brodu, što je njene fanove oduševilo.

Kod mene je početak videa, a kod @vojke_djans nastavak. Malo smo se zezali, more i sunce kad udare o glavu... - napisala je pevačica u okviru objave.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Vojke nije odeleo iskušenju da se posle raznih priča pohvali kako je njihova veza sve jača i jača i na Instagramu okačio video-snimak gde Sara peva u "njegovom" fazonu.

PROČITAJTE JOŠ: DOHVATILI SE U PLIĆAKU: Sara nije mogla da obuzda grudi, dok se Vojke posvetio njenoj GUZI! (FOTO)

K. K.

#Ljubav

#More

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'