AKTUELNO

Mi nismo nestabilni - uverena je Subotićeva.

Aleksandra Subotić i David Dragojević budući su stanari Bele kuće koji su već neko vreme poznati javnosti. Pre ulaska u drugu sezonu najimpresivnijeg i ubedjivo najgledanijeg rijaliti programa, "Zadruge", Aleksandra i David razgovarali su sa ekipom portala Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Zadruga je najbolji projekat ikada i sebe možeš da pokažeš u pravom svetlu. Imaš dobar marketing i dobra je odskočna daska za dalju budućnost, jer sebe možeš da izgradiš - rekao je David.
Ovo je jedini projekat posle kog ti imaš šansu da uspeš i napraviš nešto u svom životu. Daću sve od sebe da napravim nešto veliko, da krenem da se bavim nečim što ja volim. Sviđa mi se Zadruga - dodaje Aleksandra.

Na njihovim profilima na društvenoj mreži Instagram mogu se videti fotografije na kojima Aleksandra i David uživaju u svojoj ljubavi, ali takođe često imaju običaj da se nekome obrate kroz svoje objave, a oni su nam otkrili i kome je to upućeno.

Mnogo ljudi je sada zavidno što mi ulazimo u Zadrugu. Mnogi bi dali sve da su na našem mestu i pokušavaju da nas indirektno i direktno pljuju, da bi došli u neku žižu javnosti, da bi bili poznati, međutim, mi im ne damo na značaju. Kačimo naše slike, našu ljubav, oni za nas nisu bitni. Sve ostalo je prošlost, Zadruga je sadašnjost - priča David za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: ŽELJKO MITROVIĆ PONOSAN NA BOGATU KOLEKCIJU UMETNINA KOJE SU DANAS STIGLE U ZADRUGU: Ovo je najveći i najambiciozniji projekat ikada! (VIDEO)

Takođe, poznato je i da Luna Đogani po drugi put ulazi u "Zadrugu", a Aleksandra i David su prokomentarisali svoju buduću cimerku.

Foto: Pink.rs

Nas napadaju ti njeni fanovi, ne razumemo zašto. Samim tim ti njeni fanovi prave njoj neprijatne situacije, a još nije počela Zadruga - kaže Dragojević.
Devojku lično ne poznajem. Moje neko mišljenje nije bilo najsjajnije na osnovu onoga što sam videla. Želela sam da je upoznam i da vidim kakva je, ali s obzirom na to šta radi njena podrška... Fanovi ako nemaju amin od tebe za to što rade, neće to ni raditi. Ti ne možeš da veruješ, uđeš na moje poslednje slike na Instagramu i čitaš komentare: "Pazi Davida, čuvaj ga od Lune", "Pazi Davida, oteće ga Luna"... Ja sam se jako smejala, ja ne mislim da će ga oteti. Svaka čast onoj Kiji kako je onda podnela to. Kada je nešto moje ja ga čuvam. Mi nismo nestabilni - priča Aleksandra.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: PROMENIO SVE IZ KORENA! Ovako je izgledao i živeo David Dragojević pre veze sa Aleksandrom Subotić! (FOTO)

Foto: Pink.rs

U nastavku razgovora Aleksandra i David su rekli da očekuju da će se odlično snaći u "Zadruzi 2" jer je za njih ovo veliki projekat koji im je veoma zanimljiv i koji se razlikuje od svega do sada viđenog na našim prostorima.

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'