AKTUELNO

Zapalila Instagram!

Atraktivna crnka, model i starleta Aleksandra Subotić jedna je od 50 učesnika koji će se za nekoliko nedelja useliti u impozantan Imaginarijum nadomak Beograda, poznatiji kao "Zadruga 2".

Ona se sada vredno priprema za ulazak u rijaliti koji će nesumnjivo srušti sve rekorde gledanosti na ovim prostorima. Subotićeva će u Belu kuću ući ruku pod ruku sa svojim emotivnim partnerom, Davidom Dragojevićem, a kako će se njih dvoje tamo snaći ostaje da vidimo.

Aleksandra je već upotpunila svoju garderobu i šminku koju će poneti u rijaliti, pa je odlučila da poslednje dane u spoljnom svetu iskoristi za odmor i sunčanje.

Njena najnovija objava na društvenoj mreži Instagram izazvala je burne reakcije, a svi muškarci koji su je videli ostali su bez teksta.

Buduća zadrugarka pozirala je na poznatom kupalištu u Novom Sadu, u minijaturnom bikiniju, a njena preplanula zadnjica je u prvom planu.

PROČITAJTE JOŠ: UGLEDALA SE NA ĆERKU: Marija Kulić se podvrgla estetskom tretmanu, evo šta je promenila na sebi! (FOTO)

Ukoliko se u ovom izdanju bude pojavila i u rijalitiju zadrugari sigurno neće moći da skinu pogled sa njenih bujnih oblina, a kako će David reagovati na to saznaćemo vrlo brzo.

R. L.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'