AKTUELNO

Sve radi u trenutku.

Večerašnja gošća u specijalnoj emisiji kod Ognjena Nestorovića je Miljana Kulić. Na samom početku emisije voditelj je saopštio da će novopečena mama biti nova učesnica spektakularnog rijalitija "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je prvi uputio čestitke budućoj učesnici ovog zabavnog programa, a onda je ona otkrila milionskom auditorijumu šta se to može očekivati od nje u "Zadruzi 2".

Ja sam nepredvidiva, od mene se može očekivati svašta. Ja sam to što jesam, pitoma i besna. Surovo iskrena, zabavna, spontana. Pojačane su bile emocije. Svaka sitnica me pogađala. Nemam taktiku, ne razmišljam unapred šta ću raditi, ne znam sa kim ću se družiti. Ne kujem plan. Pravilo je... znaj da nema pravila - rekla je Miljana, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Biće mi čast da budem deo ovog projekta. Veliki šef se potrudio da sve ovo izgleda božanstveno. Zaista sam impresionirana onime što je veliki šef pripremio - rekla je Miljana.

Kao što je poznato, Miljana je bez dlake na jeziku, a ne sumnjamo da će takva biti i u narednom rijalitiju, nepredvidiva i surovo iskrena.

Pročitajte još: NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD VIDI OVO: Nakon što je Ana Korać IZNELA DETALJE O S*KSUALNOM ŽIVOTU SA SLOBOM, oglasio se i on! (FOTO)

Šta je Miljana još rekla o svom učešću u narednom rijalitiju pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

#Rijaliti Zadruga

'