AKTUELNO

Otkrila kako se brine o svom prvencu.

Ponosna mama Miljana Kulić je večerašnja gošća u specijalnom izdanju emisije u kojoj voditelj Ognjen Nestorović vodi intervju sa budućom učesnicom rijalitija "Zadruga 2".

Kulićeva se ostvarila u ulozi majke pre mesec dana, a od svog sina se, kako kaže, retko odvaja. Njen naslednik je postao miljenik cele porodice Kulić, ali i čitave nacije.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je tokom emisije priznala voditelju da joj u svemu najveću pomoć pruža mama Marija Kulić, ali i to da ona u prvih nekoliko dana nije smela sama da okupa svog sina, a rasprava sa njenom majkom je doprinela da sruši i tu barikadu.

Miljana se poverila Ognjenu, ali i milionskom auditorijumu, kako je to izgledalo kada je prvi put okupala svog sina.

Ona (Marija) je pohovala neko belo meso i rekla mi je da ga ja posisam 15-20 minuta i ona će mi posle pomoći. Ja kažem da dete mora da zna za red, rad i disciplinu, to se navikava od malena. Ja sam se tu iznervirala i kažem mojoj bebi da se nas dvoje kupamo sami. Do 40 dana sam imala tremu i nisam smela da ga kupam, ali da me mama nije naljutila, ja ne bih znala da i to umem. Odvedem ga u kupatilo, pustim mlaku vodicu, onako da curi, uzmem osveštanu vodicu, očitam molitvu i polijem ga vodicom i odnesem na peškir. Sama sam ga okupala, oprala, stavila mleko za telo, kremicu na lice, očistila uši, očešljala kosicu. Sisao je. Čekala sam da podrigne. Sada sam spremna na sve, čuvala sam i svoje sestre. Da se mama tako nije postavila, da se ja nisam tako iznervirala, ne bih znala da to sve umem - priča Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JA SAM NEPREDVIDIVA, OD MENE SE MOŽE OČEKIVATI SVAŠTA! Miljana progovorila o svom učešću u ZADRUZI 2! (VIDEO)

Miljana je sa velikim ushićenjem pričala o tome kako je izgledalo prvo kupanje njenog sina, a šta je sve rekla pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

'