AKTUELNO

Tri godine su u braku.

Muzički producent Mirko Gavrić jedan je od budućih učesnika druge sezone rijaliti programa "Zadruge", koji počinje 6. septembra na programu televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Gledaoci su imali priliku Mirka da vide i u prvoj sezoni "Zadruge", kada je na kratko ušao u Belu kuću tokom zadatka "Neobične pojave".

PROČITAJTE: KADA JE NEŠTO MOJE JA GA ČUVAM: Aleksandra otkrila da su je UPOZORILI DA ĆE JOJ LUNA UKRASTI DAVIDA, evo kako je ona reagovala!

Mirko je već tri godine u braku sa suprugom Draganom Rakčević , a kako je rekao za portal Pink.rs, ovo će im biti prvi put da se razdvajaju na duži period i njemu neće biti lako zbog te činjenice.

Dragana je ranije danas Mirku uputila reči podrške na svom Instagram nalogu: "Budi svoj. Budi to što jesi. Svakoj ženi želim da pored sebe ima muškarca kao što si ti. Ja se od tebe neću odvajati. Jeste da mi je dugo da čekam dok poslednji izađeš, ali znam da mi sve možemo! Volim te živote moj" - napisala je Dragana.

PROČITAJTE: ON JE VEĆ BIO U RIJALITIJU: Njegovo ime POMINJALO SE STALNO, LJUBAVNI TROUGAO JE PRIČAO O NJEMU, a sada on ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

Mirkova supruga Dragana postala je poznata javnosti kao kandidat u najgledanijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a i tada je izgledala vrhunski. U nastavku možete videti da je i danas Dragana prava bomba, te verujemo Mirku na reč da mu nije lako da je ostavi, ali nema sumnje da će ona svog supruga svesrdno podržavati.

Autor: S. K.

#Mirko Gavrić

'