AKTUELNO

Dala svoje iskreno mišljenje!

"Zadruga 2" počinje 6. septembra na programu ubedljivo najgledanije televizije u istoriji na ovim prostorima - RTV Pink, a javnosti su poznati samo neki od novih stanara velelepnog imanja u Šimanovcima.

Foto: Pixabay/Pink.rs

PROČITAJTE: OVO ĆE VAS SVE OSTAVITI BEZ DAHA: Željko Mitrović isprobao plovidbene sposobnosti morskog zaliva u ZADRUZI 2! (VIDEO)

Pevačica Dara Bubamara iznela je svoj stav o učesnicima prve sezone "Zadruge" i tom prilikom komentarisala je njihove karijere. Dara je istakla da svima pruža podršku, ali i da je jedan od bivših zadrugara na nju ostavio najjači utisak.

Foto: TvPink Printscreen

Sve dok ljudi dolaze i plaćaju ulaznicu za Kijine nastupe, znači da nešto vredi. Što se tiče "Zadruge", rekla sam i čvrsto stojim iza toga da je Sloba Radanović jedini koji uz dobre pesme ima budućnost velike zvezde. Dečko ima fenomenalan izgled, predivan glas i to ne može da mu se oduzme nikada. Poštujem ga i smatram da zaslužuje uspeh - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE: JEDVA ČEKAM DA UPOZNAM PRAVU LUNU: Dušica Jakovljević otkrila ŠTA OČEKUJE OD 'ZADRUGE 2', pa progovorila o učesnici o kojoj svi pričaju! (FOTO)

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Sloba Radanović

'